Stadiul construcției

Termen de finalizare
Octombrie 2022

August 2022

În luna august 2022, s-a înregistrat un avans considerabil în ceea ce privește curtea și parcările exterioare. Termenul de recepție rămîne luna octombrie.

Iulie 2022

În luna iulie 2022, ne apropiem de finalizarea lucrărilor de finisaje și continuăm cu instalarea ușilor. De asemenea, am început lucrările la parcările exterioare

Iunie 2022

În luna iunie 2022, s-a finalizat montarea tâmplăriei și au început lucrările la fațada complexului. De asemenea, s-au avansat lucrările la compartimentarea apartamentelor.

Mai 2022

În luna mai 2022 s-a înregistrat un avans considerabil în ceea ce privește lucrările interioare ale apartamentelor și conexiunile la utilități ale ansamblului rezidențial. Lucrările se încadrează în graficul inițial de construcție.

Aprilie 2022

În luna aprilie 2022 a fost finalizat showroom-ul din ansamblul rezidențial Escape, în cadrul secțiunii A, etajul 1, și este deschis pentru vizionări.

Martie 2022

În luna Martie 2022 structura de rezistență a proiectului a fost finalizată în conformitate cu graficul de execuție.

Ai găsit apartamentul mult visat la Escape Residence?

Te invităm să vizitezi Showroom-ul nostru pentru a descoperi amenajările, finisajele și dotările apartamentelor. Echipa noastră de consultanți îți va oferi toate informațiile de care ai nevoie.

We use cookies to personalize content and to analyze our traffic. Please decide if you are willing to accept cookies from our website.