Despre Proiect

Proiectat cu grijă pentru un stil de viață contemporan

În procesul de achiziționare a noii locuințe, ești lipsit de griji atunci când știi că Escape Residence este creat și livrat de către Synergy, una dintre cele mai de succes firme de construcții din țară, cu o reputație de inovator în domeniul construcțiilor.

Synergy își propune construirea unui complex rezidențial premium care să îmbogățească arhitectura și stilul de viață modern ale Bucureștiului, un proiect ce necesită cunoștințe de specialitate, design complex și o abordare integrată coerentă.

Suntem dedicați construirii unui complex rezidențial cu caracteristici arhitecturale sofisticate, dar moderne, și cu o execuție de excepție, punând accent pe finisaje de înaltă calitate, ce rezistă timp îndelungat. Am proiectat o gamă largă de tipuri de apartamente, ținând cont de cerințele și nevoile unei mase vaste de consumatori

Conectat la zonele importante din oraș, ferit de trafic.

Zonă liniștită, cu trafic redus în orice moment al zilei, fără ambuteiaje în apropiere.

Zonă aerisită în interiorul orașului

Amplasare perfectă la granița dintre o zonă ce se bucură de intimitate și punctele de interes ale orașului.

Un cămin pentru mai multe generații

Calitate premium a construcției, dezvoltată de o firmă prestigioasă și de încredere.

Viața lângă lac, la standarde înalte

Vedere neobstrucționată spre lac și parc. Fiecare apartament are o priveliște unică.

Varietate pentru toate cerințele

O gamă largă de planuri de apartamente, de 2-4 camere, cu mai multe tipuri de amenajări din care să alegi, în funcție de nevoile tale.

Dezvoltator cu reputație

Complexul rezidențial este dezvoltat de către o companie de încredere, cu experiență de peste 20 de ani și standarde occidentale.

Trăiește la standarde occidentale

Complexul nostru rezidențial este menit să devină un cuib confortabil pentru oamenii care urmăresc să-și atingă obiectivele de viață într-un mediu stabil și cu o calitate a vieții ridicată. Dovada este construcția bine concepută, executată cu atenție sporită la detalii și îmbogățită cu soluții de construcție rezistente.

Finisaje premium

După modelul standardelor occidentale, toate apartamentele sunt prevăzute cu sisteme moderne pentru casă, materiale de ultimă generație, finisaje de înaltă calitate și echipamente performante de la cei mai buni producători.

  • Apartamente modulate inteligent
  • Încălzire în pardoseală
  • Parchet triplustratificat
  • Tâmplărie din aluminiu

Parcare și depozitare

Toți locatarii se bucură de loc de parcare suprateran sau subteran, dacă optează pentru această facilitate. Complexul rezidențial dispune de un total de 159 de locuri de parcare și 49 de boxe de depozitare.

  • Nivel -1 111 locuri
  • Parter 48 locuri
  • 12 locuri acoperite la parter
  • 49 de boxe de depozitare

Securitate

Securitatea este un aspect important pentru noi, astfel încât locuitorii vor beneficia de un mediu sigur, prevăzut cu camere de supraveghere, barieră de siguranță și portar.

Despre Dezvoltator

Synergy reprezintă un antreprenor general, care a întreprins peste 100 de proiecte în ultimii 20 de ani, atât în ​​România, cât și la nivel internațional, peste 6 dintre ele fiind proiecte rezidențiale, livrând un total de 300.000 mp suprafață construită și peste 3.900 de unități.

Vezi websiteul  

Ai găsit apartamentul mult visat la Escape Residence?

Te invităm să vizitezi Showroom-ul nostru pentru a descoperi amenajările, finisajele și dotările apartamentelor. Echipa noastră de consultanți îți va oferi toate informațiile de care ai nevoie.

We use cookies to personalize content and to analyze our traffic. Please decide if you are willing to accept cookies from our website.